Slutsats familjen Wahlgren/Schollin

Förutom att denna famlij försöker framstå som Sveriges mest lyckade och lyckligaste så har dom också en förmåga att skryta sig fram på ett bananskal.

Hans: Gubben var framgångsrik under första delen av bronsåldern. Och på nåt konstigt vis så får de svenska hemmen se hans fula nuna på TV allt för ofta. Och vad har att komma med än att sitta och diskutera hans lyckliga familjetradiotioner med sin dryga fruga

Christina: Ett falskt leende kan vi stå ut med. Vad vi däremot inte kan stå ut med är det dryga och arroganta beteende denna dam visar upp när man besöker hennes älskade "Änglaaffär" i huvudstaden. Kundservice och trevligt bemötande existerar inte . Starka vittnen finns ... nämner inga namn. Tydligen favoriseras personer bärande äckliga pälsar före vanligt hedelligt folk ! Usch säger vi bara .

Niklas:  Låten som han ställde upp med i melodifestivalen 2006, "En droppe regn" är det absolut löjligaste bidraget genom historien. Lägg därtill den omoderna rörelsemönstret, usla sångrösten, det falska leendet (efter Christina) samt en värre sminkning än vad michael jackson hade under peddorättegångarna 2007.

Linus:  kolla bara på "hundtricket", han förstör ju för faan hela filmen!!!!

Pernilla: Vet inte vad som är värst, att hon är sin morsa upp i dagen eller att hon spinner vidare på att allt är så jääävla perfekt hela tiden. Hallå, har ni redan glömt bort hennes relation med kåkfararen Emilio Ingrosso!?!?! Och den där turkduschade, mediakåta polisen hon dejtade.. Bra jobbat Pernilla, 70 olika ungar med 69 olika pappor. Istället för att göra reklam för hårfärg kanske det är bättre att satta på pessar.. Du kan ju faktikt ha det på huvudet också...

Benjamin: Inte nog med att lillkillen sjunger lika falskt som Vårtans senila, hesa och döva mormor, samt dansar som han vore fem år, dvs räknar steg, gör klämkäcka miner och skuttar. Han gör också imitationer av "Vanheden" som vilken annan person som helst skulle kunna göra och skryter med att mormor Christina har spelat mot ulf Brunnberg i Tre Kronor..  Vad har det med saken att göra!?!?!?!  Enda skälet till att grabben ens är med i Tv och tidingar är att hans familj och hans namn gör att han får förtur. Craaaap!

/ Vårtan & Smittan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0