Blåsta Blondinbella

Vad säger man ? Finns det någon mer puckad människa .. Jag vill egentligen inte tycka det , men det är svårt att missa hur blåst denna tjej är.  Dubbelmoralen är bara en av allt. 
På sin blogg skriver hon vilt och brett om alla pengar hon spenderar varje dag på taxi .  Dagarna efter är hon med i tv-programmet "Extra Extra" och  säger att hon är så jävla mål om miljön och därför åker hon kollektivt istället för taxi . Hallå ! Tänk till lite för fan , ska man ändå sitta och ljuga kan man väl försöka göra det på ett bra sätt , men så blåst är hon visst.

Skröt hur länge som helst om att hon skulle vara med i Lets Dance och att alla hennes bloggläsare kommer rösta . Visst lilla fröken du har kanske 700.000 läsare om dagen , men alla tycker dessvärre inte om dig HAHA , och dom lär defenitivt inte rösta på dig . Det märktes ju oxå igår när hon hade fått misnt röster haha.

För övrigt vad fan va hennes problem med benen igår`? Hon dansa ju på huk .

Tackar vet jag mig själv! En smitta med klass, är det inte klamydia så är det väl herpes, vilket för övrigt kanske blondinbella fick på sin vistelse i Rimini då hon blev "överfallen" , för det smittar väl via fingrar va ? haha dåre.

Ta hand om er därute , med vänlig hälsning Smittan !

Föresten blondin bella, var det inte du som satt i debatt och sa att man inte skulle dricka alkohol ? Såg dig nyss på bild med något som defenitivt inte var saft . Dubbelmoraaaaaaaaaaaaaaal..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0